Vrste plinskih boca i njihova namjena

Našim korisnicima pružamo brzu dostavu i sigurnu montažu plina za domaćinstvo i ugostiteljstvo kao i poslovne subjekte. U ponudi imamo boce od 3 i 5 kg koje se najčešće koriste za kampiranje. Boce od 7.5 i 10 kg idealne su za korištenje u kućanstvu. A za zahtjevnije poslovne korisnike na raspolaganju imamo i plinske boce od 35 kg.

Prednosti plinskih boca

Prednosti plinskih boca su višestruke. Njima je jednostavno rukovati, lako su prenosive te su ponovno punjive. Sam plin je odličan energent jer je cjenovno povoljan, a ekološki vrlo prihvatljiv oblik energije.

Nakon što se proizvede, svaka plinska boca prolazi testiranje hladnim vodenim tlakom od 25 bara te ukoliko se ne deformira, spremna je za punjenje i prodaju.

Plinske boce od 3 i 5 kg

Najčešće se koriste na kampiranju i izletima te aktivnostima koje zahtjevaju veću količinu energije koja je pohranjena u laganoj i lako prijenosnoj čeličnoj boci.

Plinske boce od 7.5 i 10 kg

Koriste se uglavnom u kućanstvima i to za pripremu hrane. U ponudi imamo standardne čelične boce kapaciteta 10 kg, lake čelične boce kapaciteta 10 kg te kompozitne boce istog kapaciteta. Prednost kompozitne boce ja njena težina (5.3 kg), otpornost na koroziju te prozirnost pa se može vidjeti preostala količina plina.

Plinske boce od 35 kg

Plinske boce od 35 kg se zbog svog velikog kapaciteta najčešće se koriste u ugostiteljstvu i industriji.

Call Now Button

Bota Dental

Zatražite termin ili pošaljite upit: